Torna segur al teatre | L'Auditori Torrent

Auditori Torrent

Torna segur al teatre

Torna segur al teatre

#SeamosResponsables #SomosCultura

Estem desitjant retrobar-nos al pati de butaques i per a poder fer-lo amb totes les garanties de seguretat hem preparat les següents mesures.

1.  Serà obligatori l'ús de mascareta per a accedir a la sala.2. Hi haurà gel hidroalcohòlic en entrades, zones comuns i entrades al sevici.


3.  L'entrada i eixida de la sala ha de realitzar-se de manera gradual i ordenada. Segueix en tot moment les indicacions del personal de sala.4. Podràs descarregar el programa de mà per a les funcions en la pàgina web.


5.  Netegem i desinfectem diariament abans i després de cada funció.6. Avança la teua arribada al teatre. Obrirem 45 minuts abans de l'inici de la funció.


5.  Deixem una butaca lliure a banda i banda de la compra. Respecta la teua localitat, ocupa-la el més prompte possible i evita abandonar-la.6. El servicis tenen l'aforament reduït.

Les mesures en matèria de prevenció que seguim des de l'auditori són les dictades actualment per les autoritats sanitàries. Seguint aquestes directrius mantenim la reducció de l'aforament al 75%, fent ús obligatori de la mascareta en tot moment. A més, en els espectacles programats fins a desembre de 2020, el sistema està dissenyat perquè, una vegada finalitzada la compra, quede bloquejada automàticament una butaca a banda i banda de la selecció. Pots comprar les entrades que consideres i estaran juntes, la butaca buida només separarà altres compres.