Torna segur al teatre | L'Auditori Torrent

Auditori Torrent

Torna segur al teatre

Torna segur al teatre

#SeamosResponsables #SomosCultura

Estem desitjant retrobar-nos al pati de butaques i per a poder fer-lo amb totes les garanties de seguretat hem preparat les següents mesures.

1.  Obligatori l'ús de mascareta per a accedir a la sala.*2. Gel hidroalcohòlic en entrades, zones comuns i entrades al sevici.


3.  Deixem una butaca lliure a banda i banda de la compra. Respecta la teua localitat, ocupa-la el més prompte possible i evita abandonar-la. A més, segons l'actual normativa, l'aforament està reduït al 50%.4. Devolució dels diners garantida en cas de cancel·lació de l'espectacle o confinament parcial.

5.  L'entrada i eixida de la sala ha de realitzar-se de manera gradual i ordenada. Segueix en tot moment les indicacions del personal de sala.6. Podràs descarregar el programa de mà per a les funcions en la pàgina web.


7.  Netegem i desinfectem diariament abans i després de cada funció.8. Avança la teua arribada al teatre. Obrirem 45 minuts abans de l'inici de la funció.


9. El servicis tenen l'aforament reduït.

*En el cas que estiga exempt/a de l'ús de la mascareta, per prescripció mèdica, serà obligatori comunicar-lo al personal de sala i serà reubicat/a.

Les mesures en matèria de prevenció que seguim des de l'auditori són les dictades actualment per les autoritats sanitàries. Seguint aquestes directrius mantenim la reducció de l'aforament al 75%, fent ús obligatori de la mascareta en tot moment. A més, en els espectacles programats fins a desembre de 2020, el sistema està dissenyat perquè, una vegada finalitzada la compra, quede bloquejada automàticament una butaca a banda i banda de la selecció. Pots comprar les entrades que consideres i estaran juntes, la butaca buida només separarà altres compres.