Vents de Broadway

by Púrpura Pansa

17 d'octubre
17 d'octubre

17 d'octubre de 2020

Vents de Broadway

by Púrpura Pansa
Púrpura Pansa presenta Vents de Broadway, un espectacle que reuneix tots els ingredients per a marcar un abans i un després dins del món del musical, del saxofon i de la música en general. Quatre saxofons multiplicant-se i jugant amb la versatilitat pròpia i exclusiva d'aquest fantàstic instrument, un percussionista amb múltiples malabars i pinzellades rítmiques en l'aire, i una fantàstica veu, suggeridora i captivadora, faran una passejada des dels musicals més clàssics com a Cabaret o Chicago fins a l'actualitat més recent dins d'aquest meravellós gènere que a ningú deixarà indiferent. Vents de Broadway és més que un concert, és una explosió de colors, sensacions úniques i somriures perpetus.

Accedeix ací a la descàrrega del dossier de l'espectacle Vents de Broadway.


Intèrprets
Manuel Romero
Juanlu Gonzálvez
Héctor Andrés
Javier Teruel
Naira Rodrigo
Juan Lahuerta
Direcció escènica
María José Peris
Escenografia
Carlos Montesinos
Disseny de llums
Nicolás Romero
José Doménech
Arranjaments musicals
Felipe Carvajal
Vestuari
Marta Chiner
Durada
77min.

Preus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, UPV i UV
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
30% dte. Aturats

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 21 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: