Macarron Power

Sol Picó Cia de danza

23 de març
23 de març

23 de març de 2024

Macarron Power

Sol Picó Cia de danza

Una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una xiqueta

El món dels superherois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una xiqueta, que ens conta la seua història i la de milers de persones que han de deixar la seua llar a la força per a encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperaven. 

Amb música en directe i inspirat en l'estètica del còmic, MACARRON POWER mostra les vicissituds i dificultats que la nostra heroïna ha de superar al llarg del seu viatge, i com aquesta s'enfronta a les seues pors gràcies també als aliats i amics que es troba pel camí. 

El públic també forma part d'aquest viatge, col·laborant en aquest espectacle interactiu, ja siga en l'escenari o des de la seua butaca.


Direcció i coreografia
Sol Picó
Direcció musical
Mireia Tejero
Intèrprets
Carlos Fernández
Ana F. Melero
Xián Martínez
Encarni Sánchez
Músics
Rai Jiménez Tejero
Mireia Tejero
Durada
60min.

Preus

12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.


Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
20% dte. Pack familiar (per la compra de 4 entrades)
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.