La casa de Bernarda Alba | L'Auditori Torrent
  • fullslide2
    La casa de Bernarda Alba

02 de maig de 2021

La casa de Bernarda Alba

La casa de Bernarda Alba

PRÒXIMAMENT A LA VENDA

UNA OBRA QUE CREIX Al COMPÀS DELS CANVIS DE LA SOCIETAT

LA CASA DE BERNARDA ALBA, com tota obra clàssica - i la de LORCA ja ho és, encara que nascuda en un passat molt pròxim -, va creixent dia a dia oferint-nos facetes diferents al compàs dels canvis de la societat. Què diu als espectadors de hui aquest drama de dones dels pobles d'Espanya? Doncs incideix en la posició de la dona en la societat amb els seus sostres de cristall, diferències salarials i la seua indefensió física davant la violència provinga d'on provinga (Bernarda ocupa sense ser conscient o sent-ho massa, el paper de l'autoritat, del maneig del poder econòmic i la representació de l'ordre establit)

D'on ve aqueix poder establit que sembla inamovible tinga l'aspecte que tinga? Lorca parla dels nostres ancestres. La història de Bernarda i les seues filles, com la nostra història, té les seues arrels abans del seu naixement. Arrels profundes, retorçades, d'un origen llunyíssim i perpetuades per qui sap que foscos interessos. És un origen ancestral que se sustenta en la por. Bernarda tem que tot canvie i que aqueix canvi li faça perdre el seu aparent i imposada entitat, tem no saber que fer amb una autèntica essència vital que la desequilibre i per això manté a foc les normes amb les quals la van educar.


Autor
Federico García Lorca
Director
José Carlos Plaza
Intèrprets
Ana Fernández
Pepa Gracia
Zaira Montes
Rosario Pardo
Montse Peidró
Marina Salas
Julieta Serrano
Consuelo Trujillo

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: