Programació

Moments d'art i il·lusió per compartir
Cerca l'estrela per a beneficiar-te de promos especials

Entrades

Punts de venda, descomptes i condicions

TAQUILLA

Carrer Vicent Pallardó 25 - 46900 Torrent (València)

El nostre horari de taquilla és: dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans de cada funció fins a l'inici de la mateixa. 

L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada.

L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. Hi ha espais reservats per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) en platea.

Reserves per a grups i PMR Tel. 96 158 10 77

Localització

INTERNET

L'enllaç de venda d'entrades està inclòs en la fitxa de cada espectacle.

També es poden comprar a través de entradas.teatroenvalencia.com.
Despeses de gestió venda online 1€

Comprar entrades

Avís important

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

Descomptes i grups

Els descomptes són aplicables tant a taquilla com a través d'internet:

20% Carnet Jove i Carnet Universitari, 20% Majors de 60 anys, 20% Aturats, 20% Menors de 14 anys (excepte en espectacles familiars), 20% Persones amb mobilitat reduïda (espais per a cadires de rodes), 20% Pack familiar (per la compra de 4 entrades en espectacles familiars), 50% Menors de 4 anys

El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.

10% Grups de 10 a 19 persones / 20% + 1 invitació Grups a partir de 20 persones (només en taquilla)

Reserves per a grups: Tel. 96 158 10 77


Llista de difusió Whatsapp

Si vols estar informat en tot moment de la nostra programació i activitats, no dubtes a subscriure't a la nostra llista de whatsapp. Per a donar-te d'alta en aquest servei solament has d'incloure el nostre número 626047987 en la teua agenda de contactes del mòbil i enviar-nos un whatsapp amb el teu nom, cognoms i la paraula TORRENT. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent-nos arribar un únic whatsapp amb la paraula 'baixa'.

El tractament de la informació es farà d'acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Abonaments

Els espectadors que ho desitgen poden adquirir una de les modalitats d'abonament que l'Auditori de Torrent ofereix, i beneficiar-se així d'un descompte en el preu de les entrades: per la compra d'entrades per a 3 o més espectacles, un 10% de descompte i per la compra d'entrades per a 5 o més espectacles, un 20% de descompte.