14 SETEMBRE 2019 / dissabte / 20.00h

EL FUNERAL

Concha Velasco

Lucrecia Conti, l'actriu més important del cine, el teatre i la televisió d'Espanya, ha mort. Assistim al gran vetla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic puga despedir-se de la seua admirada estrela. Tot canvia quan els assistents queden tancats en el teatre perquè el fantasma de Lucrecia s'apareix per a despedir-se al gran.


+ info COMPRAR ENTRADES


21 SETEMBRE 2019 / dissabte / 20.00h
22 SETEMBRE 2019 / diumenge / 19.00h

POR DELANTE Y POR DETRÁS Per davant i per darrere

Per davant veiem els assajos d'una companyia de teatre i la representació de l'obra de teatre ¿Me enseñas la sardina? i per darrere, veiem la cara oposada a l'escenari, el que està passant entre bambolines, on es poden veure els actors entre bastidors, i com és en realitat la relació entre ells, les seues picabaralles, malentesos, enveges i enfrontaments.


+ info COMPRAR ENTRADES


27 SETEMBRE 2019 / divendres / 20.30h

ABBA LIVE TV

En ABBA LIVE TV fem un tribut a este grup les cançons del qual s'han convertit en melodies immortals. L'espectador podrà escoltar, cantar, ballar, vibrar, sentir i viure els temes d'ABBA com mai abans, amb nous arranjaments que porten estes cançons inoblidables a una dimensió que va més enllà de la mera repección dels estereotips.


+ info COMPRAR ENTRADAS