10 DESEMBRE 2017 / diumenge / 19h

Des que Javier i Fran eren xicotets, els pares jugaven a divertir-los representant fragments de les millors pel·lícules de Cary Grant. Després de la mort de la mare en un terrible accident, el joc es convertix en l'obsessió d'uns xiquets que passen a ser adolescents. Violeta s'incorpora al grup perquè, clar, com en totes les pelis, ha d'haver-hi una xica que torne boig a Cary Grant.
Què hi ha de roín a jugar a les pel·lícules? La nostra història juga amb els records, el cine clàssic, els finals feliços. Tot salpebrat amb les escenes del passat, present, pel·lícules... que els nostres personatges van interpretar fa 15 anys i que ens servixen per a explicar què va succeir abans que tot es trencara. Dos hòmens i una dona. Bo, realment, tres. El senyor Grant és el tercer protagonista masculí. És com un fantasma que impregna cada racó d'eixa sastreria. Un maniquí vestit amb l'elegant jaqueta que sempre va portar serà la llosa que acompanyarà els tres en este viatge.
Violeta, Fran i Javier són el que són 15 anys después, gràcies al senyor Grant. Seran capaços de desfer-se d'eixes cendres, soterrar el passat i posar el comptador a zero?

autor MANU VALLS
direcció IAIA CÁRDENAS, MANUEL VALLS

Web