1 DESEMBRE 2017 / divendres / 20:30h

Medea, bruixa forta i temuda, ha traït el seu país per amor a Jàson. Quan este decidix deixar-la per a anar-se’n amb Glauce, filla de Creont, rei de Corint, Medea se sent traïda, abandonada i fràgil. Per venjança, decidix destruir tot el que pertany a Jàson: el seu nou amor, son pare i fins i tot els seus propis fills.
La Medea d'Eurípides és una de les històries de traïció més dramàtiques mai escrites. En la versió del mite que recrea Thomas Noone, som testimonis de l'amor i el desamor, l'admiració i el menyspreu; veiem com els personatges competixen entre ells a través de l'ús d'una dansa rica, complexa i molt física que oferix un contrast entre un elevat dinamisme i moments d'exquisida fragilitat i intimitat. Com a espectadors ens veiem reflectits pels personatges que ferixen i són ferits. La destresa i vigor dels ballarins es potencien gràcies a una banda sonora electrònica enriquida amb influències urbanes contemporànies.
"MEDEA" és THOMAS NOONE DANCE en la seua màxima expressió, un vehicle per a mostrar la singularitat i la maduresa de la companyia.
Premi de la crítica de Barcelona, millor espectacle de dansa 2015.

ballarins JAVIER G. AROZENA, ALBA BARRAL, JERÓNIMO FORTEZA, GEMMA GÜELL, PIER FRANCESCO PORRELLI, ELEONORA TIRABASSI
direcció i coreografia THOMAS NOONE
ajudant de direcció NURIA MARTÍNEZ
composició musical JIM PINCHEN

Web