14 SETEMBRE 2019 / dissabte / 20.00h

Lucrecia Conti, l'actriu més important del cine, el teatre i la televisió d'Espanya, ha mort. Assistim al gran vetla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic puga despedir-se de la seua admirada estrela. Les seues nétes Ainhoa i Mayte posen orde perquè les mostres d'afectes són immenses. També apareix Miguel, un cosí llunyà el parentiu real del qual és desconegut.

Tot canvia quan els assistents queden tancats en el teatre perquè el fantasma de Lucrecia s'apareix per a despedir-se al gran. Ningú dóna crèdit al que succeïx. El fantasma té assumptes que resoldre inclús amb el seu propi representant, Alberto Luján, que tracta de contindre com pot a la premsa que s'amuntona fora. La notícia està apareixent en tots els mitjans de comunicació, i tots els programes de televisió estan enviant unitats mòbils al teatre per a connectar en directe amb Lucrecia... o el que queda d'ella.

No hi ha precedents de quelcom així i Lucrecia aprofitarà al màxim este moment en què per fi se li presta l'atenció que mereix per a solucionar, viva o morta, tots els seus problemes professionals i personals: des d'acceptar una sèrie de televisió en què fa de morta (sic), deixar que li facen un nino de cera per al Museu d'Ídem de Madrid o dir-li a una de les seues nétes si pot ennoviarse amb un xic a qui tots li veuen cert paregut familiar... Tot això mentres està pendent que el públic no passe fam en esta estoneta de "tancament” i oferint-los un meravellós xou. Perquè l'espectacle, inclús després de la vida sempre ha de continuar.

intèrprets CONCHA VELASCO / JORDI REBELLÓN / CRISTINA ABAD / CLARA ALVARADO
autor i director MANUEL M. VELASCO

Web


COMPRAR ENTRADES