30 SETEMBRE 2017 / dissabte / 20:00h

Què t’estimes més: cent mil euros ara mateix o un milió d'ací a deu anys? Així de simple, així de difícil. S'imaginen la crisi que pot ocasionar la resposta en una parella? Eixe és el dilema a què s'enfronten Héctor i Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan Toni, un bon amic de la parella, els planteja l'opció. Es tracta d'un test de personalitat elaborat per Berta, la seua actual companya, una psicòloga d’èxit i mediàtica.
La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni pareix senzilla: conformar-se amb una xicoteta fortuna a l'instant o esperar deu interminables anys per a multiplicar-la. El que comença com un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc desposseint la personalitat i els secrets millor guardats dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, espentarà els quatre a prendre una decisió que canviarà les seues vides. Qui sap si per sempre.
Guanyadora del premi Fray Luís de León, va ser estrenada la passada temporada a Barcelona. Ràpidament es va convertir en una de les comèdies de referència, tant per a la crítica com per al públic.

autor JORDI VALLEJO
direcció ALBERTO CASTRILLO

Web


COMPRAR ENTRADES