24 FEBRER 2017 / divendres / 20:30h

El mar Mediterrani ha sigut un mar clau per a la Història. Fenicis i romans van navegar per ell junt amb els grecs, els que van sobrepassar els límits del mateix a través de l'estret de Gibraltar fa uns tres mil anys. Un mar que banya les costes ibèriques, itàliques, balcàniques, nordafricanas i asiàtiques farcit de mites i llegendes.
Les rutes marítimes del Mare Nostrum van comunicar Occident amb Orient provocant un contacte fonamental entre cultures que amb els segles marcaria la idiosincràsia de les seues gents.
"Mediterraneum" plasma la riquesa cultural d'este territori a través del llenguatge globalitzador de la música. Melodies i intèrprets de les diferents vores del Mediterrani transporten a l'espectador en un viatge musical a través de les rutes comercials del Mediterrani.
Orient i Occident a través del diàleg intercultural i del patrimoni en comú a estes cultures. Paisatges sonors d'un Mare Nostrum plural ple de convulsions en defensa de la necessitat d'enteniment mutu i transmissió de coneixements, idees, creences…

CARLES MAGRANER viella, violes
AZIZ SAMSAOUI saz çura, ud, qanun
JOTA MARTÍNEZ viola de roda, lavta, cítola, setar, guiterna, anafil
EDUARD NAVARRO duduk, cornamuses, xeremia, xalumó
PAU BALLESTER percussions

Web