27 SETEMBRE 2019 / divendres / 20.30h

Un plató de televisió buit prompte s'omplirà de càmeres, llums, so, regidors, maquilladors, estilistes, animadors, presentadors, músics, ballarins i cantants que s'han unit per a gravar un programa en directe sobre el grup suec més famós de tots els temps: ABBA.

En ABBA LIVE TV fem un tribut a este grup les cançons del qual s'han convertit en melodies immortals. L'espectador podrà escoltar, cantar, ballar, vibrar, sentir i viure els temes d'ABBA com mai abans, amb nous arranjaments que porten estes cançons inoblidables a una dimensió que va més enllà de la mera repección dels estereotips.

Un nou concepte de concert on hi ha una història principal que enllaça els temes musicals; on els cantants, ballarins i músics es convertixen en personatges que conviuen en la gravació d'un programa; on el públic no pararà de rebre sensacions i viure emocionants moments gràcies a les sorprenents situacions en què es veurà involucrat; on la música d'ABBA serà protagonista absolut en un concert que no defraudarà ni al major fan del grup suec.

En definitiva, ABBA LIVE TV és un espectacle molt especial, no es tracta d'un concert qualsevol, sinó d'una experiència que l'espectador sempre recordarà. Emoció, humor i bona música en un xou nou, fresc i replet de sorpreses.

direcció artística JORGE AHIJADO / JUAN CARLOS GUERRA
actors i veus principals CARLOS BENITO / IRENE ALMAN / CLAUDIA MOLINA / IRÁN ALEGRÍA
músics JOSÉ PARDIAL guitarra i cors / JORGE AHIJADO piano, guitarra i cors / MICKY MARTÍNEZ bateria / SERGIO GONZÁLEZ baix
bailarins actors ZAIRA BUITRÓN / BASEM TOMÁS / SARA SALABERRY

Web


COMPRAR ENTRADES