2 FEBRER 2020 / diumenge / 19.00h

LA FUERZA DEL CARIÑO

de Dan Gordon

Aurora, la mare perfecta i tímida viuda, i Emma, la seua filla rebel i entranyable, i el professor desmanotat i seductor, i l'astronauta excèntric i faldiller. Estos quatre sers, a pesar de les seues grans diferències, celebren la vida de cada dia.


+ info COMPRAR ENTRADES


7 FEBRER 2020 / divendres / 20.30h

LUIS PIEDRAHITA

Es mi palabra contra la mía

Un espectacle ple d'enginy i tendresa en què Luis analitza per què ningú està content amb el que li ha tocat. Una vegada més, Piedrahita ensuma la realitat amb afany de porc trufero i saca a la llum els aspectes més absurds del nostre dia a dia.


+ info COMPRAR ENTRADES


8 FEBRER 2020 / dissabte / 20.00h

LA RUTA DE LA SEDA

Carles Magraner / Capella de Ministrers

Recrear este viatge musical per la Ruta de la Seda és una tasca apassionant que només es pot realitzar des de la humilitat que promou tanta grandesa i diversitat musical.

festivalarrels.es


+ info COMPRAR ENTRADES


9 FEBRERO 2020 / diumenge / 12.00h

LA DEMANÀ

Grup de Ball de Torrent

Posada en escena de la tradició en què la família del nóvio l'acompanyava a casa de la família de la nóvia per a formalitzar la petició de mà, la demanà, i on es presentava la dot aportat per la família.

festivalarrels.es


+ info


15 FEBRER 2020 / dissabte / 20.00h

EL MÉTODO GRÖNHOLM

de Jordi Galcerán

Una sàtira sobre el món dels processos de selecció de personal. Quatre aspirants a un càrrec d'alt nivell en una de les més prestigioses empreses multinacionals es presenten per a la prova definitiva. Esta seguix un procediment res convencional.


+ info COMPRAR ENTRADES