1 DESEMBRE 2019 / diumenge / 19.00h

MUJER ATRAPADA

Coturno Teatre

Basada en els monòlegs de Darío Fo i Franca Rame El despertar i La madre pasota, l'obra retrata i qüestiona -amb humor fi i diàlegs aguts- el rol de la dona en la societat, sobretot el de la mare que ha d'enfrontar-se a un munt d'oficis.


+ info COMPRAR ENTRADES


7 DESEMBRE 2019 / dissabte / 20.00h

MANDÍBULA AFILADA

Jon Plazaola, Noemi Ruiz

Juan i Laura. Laura i Juan. Dos formes d'entendre la vida, i d'enfrontar-se a ella. Són pols totalment oposats. I, com no podia ser de cap altra manera, s'estimen. Es van conéixer en l'institut, i ara, en una crisi dels 30 eterna, tornen a trobar-se.


+ info COMPRAR ENTRADES


8 DESEMBRE 2019 / diumenge / 19.00h

COPENHAGUE

Emilio Gutiérrez Caba, Carlos Hipólito, Malena Gutiérrez

Narra la trobada que va tindre lloc en 1941 en la capital de Dinamarca, ocupada per les tropes nazis, entre el gran científic danés Niels Bohr i el seu exalumne Werner Heisenberg, representant dels estaments nazis i enemics per la situació dels seus dos països durant la Segona Guerra Mundial.


+ info COMPRAR ENTRADES


14 DESEMBRE 2019 / dissabte / 19:00h

ORFEÓ POLIFÒNIC CERCLE CATÒLIC DE TORRENT

Concert de Nadal
15 DESEMBRE 2019 / diumenge / 19.00h

CONCERT DE NADAL

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

En la primera part del programa, escoltarem una selecció de valsos i poloneses dels grans autors russos del segle XIX. En la segona part, es presenta l'obra Lusmore del compositor valencià Ximo Arias.


+ info COMPRAR ENTRADES


20 DESEMBRE 2019 / divendres / 20.30h

EL LLAC DELS CIGNES

Ballet Nacional Rus

El Ballet Nacional Rus, companyia de referència mundial dirigida per Sergei Radchenko, presenta un dels grans títols de P. I. Tchaikovski, El llac dels cignes, amb un cos de ball de 45 ballarins i virtuosos solistes.


+ info COMPRAR ENTRADES


21 DESEMBRE 2019 / dissabte / 19:00h

CERCLE CATÒLIC DE TORRENT

Concert de Nadal
22 DESEMBRE 2019 / diumenge / 12:00h

ESCOLA CORAL DE TORRENT

Concert de Nadal
22 DESEMBRE 2019 / diumenge / 19:00h

UNIÓ MUSICAL DE TORRENT

Concert de Nadal
23 DESEMBRE 2019 / dilluns / 18.00h

RAPUNZEL

Un musical muy... peliagudo

Basat en un conte dels Germans Grimm, este musical ens mostra com deixar-nos guiar pel cor per a tindre la vida que desitgem. Ens ensenya a rodejar-nos de la gent a qui volem sense por d’allò que desconeixem i sobretot ens ajuda a saber perdonar.


+ info COMPRAR ENTRADES


28 DESEMBRE 2019 / dissabte / 20.00h

ANESTESIADAS

de Sonia Alejo

Una comèdia que ens parla del pas del temps, la dictadura de la imatge, l'obsessió per a sentir-nos desitjats, els desencontres familiars, la necessitat de pertànyer a algun lloc i l'apoderament de les dones per a decidir sobre el seu cos.


+ info COMPRAR ENTRADES


29 DESEMBRE 2019 / diumenge / 18.00h

PETER PAN

Un musical muy especial

Acompanya Peter Pan i a tots els seus amics en esta divertida aventura entre pirates, sirenes, indis i fades. Amb una espectacular i acolorida posada en escena, veus en directe, efectes visuals i grans números musicals en esta volta de femella del conte clàssic.


+ info COMPRAR ENTRADES